Pikku Kakkosen iltasatukirja

Itkonen, Juha; Kajo, Markus; Kyrö, Tuomas; Laaksonen, Heli; Marjamäki, Tuomas; Mattila, Tuomas; Onkeli, Kreetta; Räsänen, Juuso

Mikä yhdistää nykylapsia ja heidän vanhempiensa sukupolvea? Pikku Kakkosen iltasatuhetki! 

Pikku Kakkosen satuhetkistä tutut tarinat ilahduttavat koko perhettä. 

Pikku kakkosen iltasatukirja -mp3-CD sisältää 20 kutkuttavaa tarinaa nokkelista lapsista ja hupsuista aikuisista, veikeistä eläimistä ja yllättävän eläväisistä esineistä. Tarinat on lukenut Pirkka-Pekka Petelius. 

Pikku kakkosen iltasatukirja -mp3-CD:llä saduissa seikkailevat mainiot hahmot, joiden siivellä opitaan yhtä sun toista. On poika, joka tajuaa, että joskus voi itse seurata varjoaan ja siitä on odottamatonta iloa. Entä mikä saa kolme miljoonaa vuotta vanhan otuksen hymyilemään? Ylivertaisessa ihmekoneessa keksitään asioita, joita robotit eivät voi tehdä puolestamme. 

Kokoelma sisältää satuja kahdeksalta tarinataiturilta: Juha Itkonen, Heli Laaksonen, Tuomas Kyrö, Kreetta Onkeli, Markus Kajo, Juuso Räsänen, Tuomas Marjamäki ja Tuomas Mattila.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510445136
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: AL84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini1
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.