Metallica - Aapinen (kirja)

Metallica - Abrams, Howie

Lapsillakin on oikeus Metallicaan! 

Lastenkirja Metallica-faneille ja uusille fanisukupolville, yhdessä luettavaksi ja lukemisen opetteluun. 

Metallica - Aapinen -lastenkirjassa käydään kirjain kerrallaan läpi Metallican historian käännekohtia, esitellään bändin jäsenet ja avataan heidän maailmaansa. Bändin kanssa riimitelty ja ääneen luettavaksi kirjoitettu kirja on suunnattu niin Metallica-faneille, joilla on lapsia, kuin lukemaan opetteleville uusille fanisukupolville. Aakkosten opetteleminen ei ole koskaan ollut yhtä rock-uskottavaa. 

Osa kirjan tuotoista lahjoitetaan Metallican All Within My Hands -säätiölle, jonka tarkoituksena on tukea kestävien yhteisöjen kehitystä työvoimakoulutuksen avulla, nälänvastaista taistelua ja muita paikallisesti merkittäviä palveluita. 

Vuonna 1981 perustettu thrash metalin pioneeri Metallica on yksi maailman menestyneimmistä yhtyeistä. Howie Abrams on kirjailija ja toimittaja, joka on kirjoittanut muun muassa teokset The Merciless Book of Metal Lists ja Hip-Hop Alphabet 1 & 2. Michael "Kaves" McLeer on legendaarinen graffititaiteilija ja kuvittaja, jonka työnjälkeä on voinut nähdä niin New Yorkin metrovaunuissa kuin vaikkapa automerkki Jaguarin ja Adidaksen mallistoissa.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510452059
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset harrastukset

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.