OHO: Miten taitavasti!

Nuotio, Eppu

Kirjasarja, joka kasvaa vauvan mukana.

Suloinen pahvikirja vauveleille, jotka opettelevat uusia taitoja rohkeasti ja iloisesti ihmetellen. OHO-kirjasarja on pullollaan elämän pieniä ihmeitä ja lempeää vauvahuumoria.

Vauva istuu hienosti - ja kaatuu. Tuolista saa hyvin tukea, kun tahtoo seisoa. Ja hyllyn reunaa pitkin pääsee hurjan kauas. Askel ja toinenkin - suoraan isän syliin!

OHO-kirjojen tekijäkaksikko on Pikku Papu-kirjoista tuttu kuvittaja Liisa Kallio ja pitkän linjan lastenkirjailija Eppu Nuotio. OHO-kirjoissa vauva oppii valtavasti asioita ja kasvaa vähitellen vauvasta vauhdikkaaksi taaperoksi. Sarjan seuraavissa osissa vastaan tulee taas uusia juttuja ja jatketaan tuiki tärkeitä tutkimuksia.

Liisa Kallio on palkittu kuvittaja, kirjailija ja graafinen suunnittelija, jonka käsiala on tuttu muun muassa Pikku Papun laulujen iloisesta ilmeestä.

Eppu Nuotio on Helsingissä asuva kirjailija, jonka laajaan tuotantoon kuuluu yli seitsemänkymmenen kirjan lisäksi tv-käsikirjoituksia, musikaaleja, musiikkisatuja, näytelmiä ja lauluja. Nuotio palkittiin työstään lasten- ja nuortenkirjailijana Kaarina Helakisa -palkinnolla vuonna 2012.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510454893
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L85.22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset pyt 5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.