YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Roger Ackroydin murha. Uusi suomennos

Christie, Agatha

Christien läpimurtoteos uutena suomennoksena 

Vuonna 2013 Britannian rikoskirjailijoiden yhdistys äänesti Roger Ackroydin murhan parhaaksi dekkariksi ja Agatha Christien parhaaksi dekkaristiksi kautta aikain. 

Roger Ackroydin rakastettu on riistänyt itseltään hengen, ja Ackroyd tietää asiasta liikaa. Hän tietää rouva Ferrarsin myrkyttäneen aviomiehensä ja epäilee naisen joutuneen kiristäjän uhriksi. Posti tuo Ackroydille vielä viimeisen, kohtalokkaan tiedonjyvän, mutta ennen kuin hän ehtii jakaa tietojaan, murhaaja iskee. Murhatutkimuksen ottaa käsiinsä hänen ystävänsä, kurpitsanviljelijä ja eläkkeelle jäänyt mestarietsivä Hercule Poirot. Vuonna 1926 ilmestynytRoger Ackroydin murha on järjestyksessä kolmas Hercule Poirot -romaani. Mysteerin raflaava ratkaisu takasi Christielle paikan kirjallisuushistoriassa. 

Agatha Christie (1890-1976) on englantilaisen dekkariperinteen uranuurtaja, jonka tuotanto käsittää yli 70 romaanin lisäksi novelleja, näytelmiä, kuunnelmia ym. Hänen teoksiaan on käännetty noin sadalle kielelle ja myyty yli kaksi miljardia kappaletta. 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510479087
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: T842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.