Lätkä-Laurin pelikirja: Treeniä haballe ja nupille

Lipasti, Roope

"Sun pitää täyttää kirja satakaksikymmentäprosenttisesti!" - Lätkä-Laurin valmentaja

Täytettävä kirja Suomen suosituimman junioripelaajan faneille! Pehmeäkantisesta opuksesta löytyy treenitaulukoita ja tilastoja, lätkätietovisa, joukkuekavereiden sivut ja paljon muuta puuhaa.

Jääkiekkofanit pääsevät treenaamaan habaa ja nuppia Lätkä-Laurin seurassa! Lätkä-Lauri jakaa täyttökirjassaan parhaat lihaskunto- ja venyttelyvinkkinsä, ja omille harjoituksille sekä saavutuksille on varattu osionsa. Luovuuttaan pääsee testaamaan keksimällä sarjakuviin tekstejä tai suunnittelemalla Laurin joukkueen pelipaitaan uuden värityksen. Joukkuekavereille voi pitää Janinan superhauskan lätkätietovisan ja kerätä heidän muistonsa kaverikirjan sivuille. Lätkä-Lauri on tietysti varannut itselleen jo ensimmäisen aukeaman!

Kirjailija Roope Lipasti (s. 1970) ja kuvittaja Harri Oksanen (s. 1973) ovat itsekin olleet joskus lätkää pelaavia pikkupoikia. Lätkä-Lauri on seikkaillut tähän mennessä jo seitsemässä romaanissa, yhdessä äänikirjassa sekä tietoteoksessa Lätkä-Laurin jääkiekkokirja.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510491065
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.