Pakoretki mestauslavalta - Pakopelikirja

Getaway Games; Lipasti, Roope

Ensimmäinen suomalainen pakopelikirja

Uskallatko ottaa haasteen vastaan?

On vuosi 1520. Sten Sture on hävinnyt sodan kuningas Kristiania vastaan, ja tämä on kutsunut sodan osapuolet Tukholmaan sovinnonjuhliin. Sinne matkustavat Suomesta myös piispan veli Sigfrid Kurki sekä hänen teräväpäinen palvelijansa Petrus. Juhlat muuttuvat verilöylyksi, jossa menettää päänsä yli sata aatelin edustajaa ja muuta mahtimiestä. Petruksen ja Sigfridin on paettava linnasta ennen kuin heille käy huonosti, ja se riippuu yhdestä henkilöstä - sinusta!

Pakoretki mestauslavalta on ensimmäinen kotimainen pakopelikirja. Aivan kuten supersuosituissa pakohuoneissa, tässäkin lukijan pitää ratkaista monimutkaisia pulmatehtäviä päästäkseen eteenpäin ja saadakseen päähenkilöt lopulta vapauteen. Tehtävät ovat pakohuoneammattilaisten laatimia, ja jännittävän tarinan on kirjoittanut historiallisiin aiheisiin erikoistunut kirjailija Roope Lipasti. Pelin vaikeustaso on 15+.

Getaway Games Oy on Tampereelta lähtöisin oleva pakopeliyritys, jolla on sekä sisä- että ulkopakopelejä Tampereella ja Hämeenlinnassa. Pelejä löytyy niin lapsille kuin aikuisille. Omien pakohuoneidensa lisäksi Getaway on suunnitellut ja toteuttanut useita pakopeliprojekteja muun muassa museoihin, matkailukohteisiin ja muille pakopelitoimijoille.

Roope Lipasti (s. 1970) on lietolainen kirjailija ja kolumnisti, joka kirjoittaa niin aikuisille kuin lapsille. Hän on saanut historiallisesta lastenkirjasarjastaan Viikinkisolmu Anni Polva -, LukuVarkaus- ja Kirjava Kettu -palkinnot.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510491584
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 79.81
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.