Vuohen juhla
Ei saatavilla

Vuohen juhla

Vargas Ljosa, Mario

Hän on presidentti Rafael Trujillo, Uuden Isänmaan Isä, Hyväntekijä - toiselta nimeltään Peto, tai el Chivo, Vuohi. Hän on tyranni, joka pitää itseään kansansa pelastajana, miehenä joka toi modernin ajan takapajuiseen maahan. Hän on diktaattori, joka sai hallita Dominikaanista tasavaltaa yli kolmekymmentä vuotta, 1930-1961. Hän on mies, jonka veri on muuttunut etikaksi.

Kun Urania Cabral palaa maanpaosta 35 vuoden jälkeen kotimaahansa, hän huomaa menneisyyden elävän yhä maan ihmisissä. Hirmuhallitsija on kukistunut, mutta haavat eivät ole vielä arpeutuneet.

Alkaa matka ajassa taaksepäin, kertomus joka levittää auki despootin juonittelevan hallintokoneiston. Kun katkera ja kyyninen mies johtaa vimmaisesti maataan, hirvittävä julmuus koituu monen kansalaisen kohtaloksi.

Niin käy 14-vuotiaalle Uranialle, epäsuosioon joutuneen ministeri Cabralin tyttärelle. Ja myös vallankaappausta yrittäneen joukon jäsenille ja heidän läheisilleen. Ei aika eikä edes välimatka luo umpeen tuon mustan kauden kipeitä muistoja.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511176534
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.