Laskettu aika
Ei saatavilla

Laskettu aika

Vuoristo, Sari

Sari Vuoriston novellikokoelma kuvaa herkkävaistoisesti mutta painavin lausein naisen suhdetta äitiyteen. Kipeitä kohtia koskettelevat tarinat kertovat lapsettomuudesta, lapsen menettämisestä ja kiusatun lapsen äidin surusta, mutta myös vanhemmuuden ilosta ja lasten kanssa vietetyn ajan onnesta.

Novellien naisilla on voimakas tarve pitää läheisistään kiinni; perhe säilyy, vaikka aika muuttaa perheenjäseniä. He kuvittelevat tuntevansa toisensa eivätkä osaa luopua käsityksistään. Novellit kuvaavat usein lyhyttä ajanjaksoa, jossa näennäisesti ei tapahdu paljoa. Suurimmat muutokset nähdään pään sisällä. Kuvattujen hetkien ulkopuolella elämä vyöryy henkilöiden yli. Vuoristo tarkastelee, miten kukin kantaa omaa taakkaansa.

Kerronta etenee hienovaraisesti, vaistot avoinna, ja paljastaa tunteiden tiheät kerrostumat. Vuoristo tavoittaa vähäeleisin piirroin sen, mikä kätkeytyy pinnan alle, syvimmälle piiloon. Laskettu aika asettaa elämän tärkeät hetket, syntymät ja kuolemat, lähekkäin ja sisäkkäin. Sen äänessä on hiljaista voimaa.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu:
ean: 9789512080526
Ilmestymisvuosi: 2010

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.