Mallenin suku

Cookson, Catherine

Mallenien suvun miespuolisilla jäsenillä on erikoislaatuinen tuntomerkki: selvästi erottuva valkoinen juova tummassa tukassaan. Northumberlandin seuduilla sanotaan, että juovan kantaja ei kuole omassa vuoteessaan. Muutenkaan seudun asukkailla ei ole mitään hyvää sanottavaa Malleneista.

Mahtavasti eläneet Mallenit kokevat vuonna 1851 taloudellisen romahduksen. Suvun päämies Thomas Mallen - jonka aviottomia poikia juoksentelee siellä täällä pitkin seutua valkoinen juova hiuksissaan - menettää kartanonsa ja joutuu muuttamaan sisarentyttäriensä Barbaran ja Constancen kanssa pieneen taloon.Tyttöjen kotiopettajattaresta Anna Brigmoresta tulee Mallenin rakastajatar ja hän liittyy erottamattomasti perheen kohtaloihin.

Cooksonin kultakauden upeassa sukutarinassa kuvataan Thomas Mallenin, Barbaran ja Constancen sekä Mallenin aviottoman pojan, hurjaluontoisen Donaldin ja tämän sairaalloisen velipuolen, Matthewin vaiheita. Tuntuu kuin Mallenien kirous lepäisi raskaana näiden ihmisten yllä.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512083480
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.