Koskinen ja kreikkalainen kolmio
Ei saatavilla

Koskinen ja kreikkalainen kolmio

Jokinen, Seppo

Komisario Koskinen on noussut suomalaislukijoiden suursuosioon - syksyn uutuus Hiirileikki vietti kolme kuukautta Mitä Suomi lukee -listan kärkikymmenikössä. Uuttera tamperelaiskomisario on ratkonut rikoksia jo yhdessätoista romaanissa, ja nyt sarjan viisi ensimmäistä teosta ovat saatavilla kätevinä pokkaripainoksina.

Komisario Koskinen on päässyt toteuttamaan hartaan ja pitkäaikaisen haaveensa: hän on purjehduslomalla Kreikan saaristossa ystävänsä ja vanhan virkaveljensä Juusosen kanssa. Lomamatka onkin totisesti tarpeen, sillä Koskisen avioliitto on juuri seilannut vakaata kurssia karille.

Mutta ruumiit eivät jätä rikostutkijoita rauhaan lomallakaan. Kreikan saaristossakin sellainen kelluu heidän venettään vastaan, ja paikallinen poliisi keksii oitis patenttisyylliset ruumiin löytäjistä. Kaksikon asema ei kohene siitä, että rikoksella tuntuu olevan sangen yllättäviä yhteyksiä... Koskinen ja Juusonen joutuvat lopulta tutkimaan tapausta omin nokkinensa ja lupinensa. Pian Rhodoksen auringon alla hikoilee kaksi hämmentynyttä rikostutkijaa - monenlaisen suomalaisturistin ohessa.

Kustantaja: Karisto
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512342846
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.