YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sanataiteilija kävi täällä - Juice Leskisen runot 1975
Ei saatavilla

Sanataiteilija kävi täällä - Juice Leskisen runot 1975

Leskinen, Juice

Juice on Juice ¿ runoilija, rokkaaja, laulu-lyyrikko, riimien kuningas. Juice Leskinen (1950¿2006) poistui maailmasta hyvässä miehen iässä vaikka liian varhain.

Mutta jälkeen jäivät kuitenkin runot ja laulut ¿ ne tuhansien tunteiden säkeet, jotka poikkeuksellisella tavalla löysivät suomalaisten sydämissä kipeän, satuttavan vastakaiun.

Sanataiteilija kävi täällä tekee aikamatkaa pitkin runoilija Juice Leskisen taivalta. Sonetteja laumalle hätkähdytti runokansaa vuonna 1975 tuomalla esiin muusikkona itsensä jo läpi lyöneen taiteilijan railakkaan omaperäisen runoilija-äänen.
Kymmenen kokoelman runoista on tiivistynyt mehevä paketti Juicen valittuja runoja: sonetteja ja sanaleikkejä, loruja ja laulahduksia, rokin rytkettä ja mollirunoa ¿ yhtä kaikki Juicea, sana-taidetta, moneksi, parhaimmillaan. Kokoelman on toimitanut Satu Koskimies.

Juice Leskinen oli rockmuusikko, sanoittaja, lauluntekijä, runoilija ja esiintyvä taiteilija. Hän oli Suomi-rockin elävä legenda ja rocklyriikan ilmiömäinen taitaja. Leskisen kirjallinen tuotanto käsittää sanoitusten ohella runokokoelmia, lastenrunoja, henkilöhistoriaa, suomennoksia sekä lukuisia kirjoituksia lehdissä ja antologioissa. Muita hänen runokokoelmiaan ovat mm. Aika jätti (1999) ja Ilonkorjuun aika (2002). Hänen parhaat sanoituksensa löytyvät Axa Sorjasen toimittamasta teoksesta Eikä nivelet ruostu (2000). Leskisen viimeisimmiksi jääneet teokset ovat omaelämäkerrallinen Siinäpä tärkeimmät (2003) ja keväällä 2007 postuumisti ilmestynyt runokokoelma Kosket.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513139865
Ilmestymisvuosi: 2007

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.