Kinnasneulakirja
Ei saatavilla

Kinnasneulakirja

Valkeejärvi, Martta

Neulo neulalla - moderneja tuotteita ikivanhalla tekniikalla.

Kinnasneulakirja opettaa kaiken olennaisen kinnasneulatekniikasta ja näyttää, että tekniikalla voi tehdä paljon muutakin kuin perinteisiä kintaita.

Kinnasneulatekniikka on puikolla neulomista vanhempi tapa valmistaa langasta esimerkiksi kintaita. Sen tekemiseen tarvitaan vain iso neula ja villalankaa. Kirjassa on hyvät kuvat ja selkeät ohjeet kinnasneulatekniikan opetteluun. Lisäksi ohjeissa on QR-koodilinkit videoihin, joissa näytetään tekniikan kriittisiä kohtia.

Kirjan alkuosa koostuu tekniikkaohjeista ja -kuvista. Mukana on muun muassa paljon erilaisia pintoja, joita tekniikalla saa aikaan. Kirjan loppuosassa on noin 20 raikasta ja modernia ohjetta niin naiselle, miehelle kuin lapsellekin.

Martta Valkeejärvi (s. 1986) on hämeenlinnalainen käsityön- ja erityisopettaja, alun perin hän on kotoisin Kajaanista. Martan pro gradu -tutkielma käsitteli kinnasneulatekniikan oppimista. Kirjan kuvat on ottanut Martan aviomies Juuso Valkeejärvi.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513183271

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.