YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Chineasy
Ei saatavilla

Chineasy

Hsueh, ShaoLan

Vallankumouksellinen tapa oppia kiinaa!

Visuaaliseen kuvamuistiin pohjautuva kielen oppimisen tekniikka. Opi lukemaan 64 perusmerkkiä ja niiden johdannaiset tehokkaalla tavalla.

Chineasy on kiinan kielen merkkien ympärille kehitetty visuaalinen muistitukimenetelmä, joka helpottaa merkin sisällön muistamista ja tunnistamista. Kun opit pienen määrän rakennuspalikoita, pystyt rakentamaan uusia sanoja ja sanontoja. Vähällä vaivalla voit tunnistaa satoja kiinalaisia kirjoitusmerkkejä ja samalla ymmärrät sanojen historiallista ja kulttuurillista taustaa. Kirja avaa oven yhteen maailman puhutuimmista kielistä ja sen vuosituhansia vanhaan kulttuuriin. Se tarjoaa ylivertaisen menetelmän, olit sitten liikemies, reppureissaaja, kulttuurientusiasti tai kielellisten älypulmien harrastaja. Kirja sopii myös lapsille.

ShaoLan on kalligrafin ja keramiikkataiteilijan tytär. Hän on kasvanut Taiwanissa mutta asuu nykyään Isossa-Britaniassa. Hän varttui taiteen ympäröimänä ja pienestä pitäen oppi arvostamaan kiinan kielen kauneutta. Chineasyn perimmäisenä tavoitteena on rakentaa silta kulttuurista toiseen ja purkaa kiinan kieleen ja sen kirjoitusjärjestelmään liittyviä myyttejä ja ennakkoluuloja.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789513185213
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 89943

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.