YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Utelias kettu ja muita nisäkkäitä

Laaksonen, Juha; Lumiaro, Riku

Anna luonnon viihdyttää, rakastu Suomen nisäkkäisiin!

Utelias kettu ja muita nisäkkäitä on upean, kotimaisen luontokirjasarjan näyttävä avaus. 1000 ilmiötä Suomen luonnosta -sarja havahduttaa Suomen luonnon pienten ja suurten ilmiöiden äärelle.

Kirja on täynnä vertaansa vailla olevia kuvia ja ilmeikkäitä juttuja Suomen luonnon nisäkkäistä: Mitä hyötyä oravalle on komeasta hännästä? Miksi kuutti lihoo 10 kiloa viikossa? Miksi metsäkauris kärsii lumesta? Lue nämä ja lähes 200 muuta hersyvää tositarinaa. Pystytkö lukemaan vain yhden? Helppo antaa lahjaksi, ei ikärajoituksia!

Juha Laaksonen on kansan rakastama radioääni, palkittu tietokirjailija, biologi ja tuttu muun muassa YLE:n radion Luontoillasta ja Luonto-Suomesta. Laaksonen on luontotoimittaja, -valokuvaaja ja innokas lintuharrastaja, joka kiertää ympäri Suomea bongaamassa lintuja. Hän on tietokirjailijana tunnettu: palkittu kahdesti Vuoden Luontokirja -palkinnolla (2004, 2013) ja kirjoittanut yli 10 bestseller-kirjaa. Riku Lumiaro on tietokirjailija ja Suomen luonnonsuojeluliiton suurpetoasiantuntija vuodesta 1997.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513188313
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 58.11

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.