YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sieltä missä pippuri kasvaa
Ei saatavilla

Sieltä missä pippuri kasvaa

Huhta & Talasniemi

Suomessa asuu vakituisesti noin Oulun asukasluvun verran maahanmuuttajia. He ovat tuoneet mukanaan paljon - muistoja, tapoja - ja tietenkin omat suosikkiherkkunsa. Tässä herkullisessa keittokirjassa viisi maahanmuuttajaa kutsuvat lukijan vierailuille kodin sydämeen, keittiöön, ja kertovat tarinansa. Kirjassa tutustutaan chileläiseen, venäläiseen, vietnamilaiseen, somalialaiseen ja kurdikeittiöön. Samalla kerrotaan, miltä auringonkukkaöljy tuoksuu Venäjällä, miksi Chilessä tehdään ruokaa mieluummin liikaa kuin sopivasti ja miten pöytä katetaan juhlaa varten Somaliassa.

Sieltä missä pippuri kasvaa on kuvitettu Uzi Varonin upeilla ruoka- ja tunnelmakuvilla sekä graafikko Sasha Huberin mainion yksityiskohtaisilla piirroksilla, jotka opastavat, kuinka sambuuseja täytetään, tuorekevätkääryleitä taitellaan ja Kiovan kana valmistetaan. Tervetuloa Martan, Irinan, Hoan, Fathan ja Yusufin keittiöön!

Kustantaja: S&S
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515018182
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 682

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.