Järki ja tunteet ja merihirviöt

Austen, Jane & Winters, Ben H.

Järki ja tunteet ja merihirviöt laajentaa Jane Austenin rakastetun romaanin aivan uuteen maailmaan: siellä hallitsevat jättiläishummerit, hirviömäiset mustekalat, kaksipäiset merikäärmeet ja muut eläinmaailman ennenkuulumattomat kammotukset. Tarinan alussa Dashwoodin sisarukset ajetaan pois heidän lapsuudenkodistaan ja lähetetään salaperäiselle saarelle, joka on täynnä villejä olentoja ja pimeitä salaisuuksia. Järkevä Elinor rakastuu Edward Ferrarsiin, ja hänen romanttista sisartaan Mariannea kosiskelevat sekä komea Willoughby että kaamea mieshirviö, kenraali Brandon. Voivatko Dashwoodin sisarukset löytää todellisen rakkauden, vaikka elämää sotkevat kaikenmoiset elukat ulokkeineen ja saksineen, jotka jatkuvasti yrittävät napsia heidän nilkkojaan?

Jane Austenin pureva satiiri yhdistyy Järki ja tunteet ja merihirviöt -kirjassa kauniisti äärimmäisen väkivaltaisten merihirviöiden hyökkäyksiin. Vain vahvimmat voivat jäädä eloon - ja vain nopeimmat uimarit voivat saavuttaa rakkauden!

Kustantaja: S&S
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789515020611
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter2
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.