Bergsklättraren

Erlandsson, Karin

I Bergsklättraren lägger Karin Erlandsson skickligt till bitar i berättelsen om ögonstenen och då den tredje delen slutar är insatserna skyhöga. 

Karin Erlandsson är född i Nykarleby och bosatt i Mariehamn. Hon har skrivit i flera olika genrer sedan romandebuten 2014. År 2017 barnboksdebuterade hon med den hyllade äventyrsromanen Pärlfiskaren första delen av fyra i serien Legenden om ögonstenen. Med Pärlfiskaren vann Erlandsson Runeberg Junior-priset 2018 och nominerades till Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris 2018. 

 

Boken handlar om: Miranda, Syrsa och Lydia beger sig upp i bergen i den östra regionen i hopp om att hitta ögonstenen och frånta Iberis makten. 

Vad tänkte jag på när jag skrev boken: Jag har inte anlag för klaustrofobi, jag har inte anlag för klaustrofobi, jag har har inte anlag för klaustrofobi.  

Var skrev jag boken: I mitt arbetsrum, och skrämmande mycket på Viking Line-färjor. Jag reste mycket medan jag skrev boken.  

Kuriosa: Bergsklättraren är min egen personliga favorit i serien.

Kustantaja: S&S
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515248084
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: L8.31
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset ruotsi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.