Erityispedagogiikka ja varhaislapsuus

Kontu, Elina & Eira Suhonen (toim.)

Erityispedagogiikka ja varhaislapsuus tarjoaa erilaisia teoreettisia lähestymistapoja lapsen kehityksen ja erityisesti varhaiseen vuorovaikutukseen vaikuttavien tekijöiden tarkasteluun. Kirjan artikkeleissa pohditaan erityisen tuen tarvetta lapsen näkökulmasta. Kirjoittajat haluavat tuoda esille lapsen oman toiminnan ja sen merkityksen ymmärtämisen lapsen oppimisen ja kehittymisen mahdollistajana/edellytyksenä.

Kirjoittajat ovat perehtyneet teemoihinsa oman tutkimuksensa ja opetus- ja kasvatustyönsä kautta. Lähtökohtaisesti ajatuksena on se, että laadukas ja hyvä varhaiskasvatus tukee lapsen kasvua ja kehitystä myös silloin, kun kysymys on erityisen tuen tarpeessa.

Kirja on tarkoitettu erityispedagogiikan opiskelijoille sekä opettajien ja kasvattajien jatko-opiskeluun. Kirja tarjoaa hyödyllistä tietoa pienten lasten oppimisesta ja ympäristön merkityksestä tässä prosessissa.

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789515707635
Ilmestymisvuosi: 2014

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.