Käärmesodan taru II - Kaupparuhtinaan nousu

Feist, Raymond E.

Yksi maailman suosituimmista fantasiasarjoista jatkuu toisella osalla.

Lyötyään Smaragdikuningattaren liskoarmeijan Ruu Avery ja Erik Darkmoor palaavat kotimaahansa, mutta ihmiset ovat voittaneet vasta yhden verisen taistelun, eivät sotaa.

Erik värväytyy upseeriksi yliluonnollisen vihollisen torjumista varten perustettuun armeijaan, joka aikoo odottelun sijasta hyökätä vihollisen valtakuntaan. Mutta sitä ennen hänen on taisteltava kaupungin pimeitä kujia hallitsevaa rikollisimperiumia vastaan. Ruu puolestaan aikoo jättää verisen sotilaselämän taakseen ja tekee elämänsä vaarallisimman ratkaisun aloittaessaan uran kauppiaana. Vaikka Krondorin liikemaailma rakentuu juonittelun, salamurhien ja verikoston varaan, mikään ei voi estää Ruuta nousemasta Krondorin mahtavimmaksi kaupparuhtinaaksi.

Sodan kauhut eivät kuitenkaan jätä Ruuta ja Erikiä rauhaan. Pian ystävysten on jälleen tartuttava miekan kahvaan.


"Amerikkalaisen Raymond E. Feistin teokset ovat maailmalla saavuttaneet suuren suosion. Itse tarina on hyvä, ja - mikä parasta - muodostaa oman selkeän kokonaisuutensa... Fantasiakirjallisuuden ystävien kelpaa siis odotella kaikessa rauhassa jatkoa Käärmesodan tarinalle."
- Juha K. Tapio, Kaleva

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515787316
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 5
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.