YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Valkoinen lootussutra
Ei saatavilla

Valkoinen lootussutra

Sangharakshita

Ei myyttisiä tarinoita jätetä taakse kun kasvetaan aikauiseksi. Tarinannälkä jää. Vertauskuvallinen kertomus välittää totuuden tavalla, mihin vakuuttavinkaan älyllinen argumentti ei pysty. Käsitteet puhuttelevat älyä, mutta myytit ja symbolit tyydyttävät sydämen

Valkoinen lootussutra kertoo suurimman kaikista tarinoista - tarinan elämästä ja ihmisen mahdollisuuksista. Sen näyttämönä on maailmankaikkeus ja siihen osallistuvat olennot.

Valkoinen lootussutra (Saddharmapundarika) on tärkeimpiä mahayana-buddhalaisia pyhiä tekstejä. Se muokattiin kirjalliseen muotoon suullisesta perinteestä arvioiden mukaan ensimmäisellä vuosisadalla nykyistä ajanlaskua. Sutralla on ollut valtava historiallinen merkitys erityisesti Kiinassa ja Japanissa. Teos sisältää kattavan selostuksen Valkoisen lootuksen sutran sisällöstä. Sangharakshita esittää valaisevalla tavalla, kuinka ammentaa hengenravintoa sutran opetuksista.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789515789020
Ilmestymisvuosi: 2001
Kirjastoluokka: 20.00

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.