YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Auttamistyö keskusteluna
Ei saatavilla

Auttamistyö keskusteluna

Jokinen, Arja

Teoksessa tarkastellaan ammatillista auttamistyötä sosiaali- ja terapiatyöntekijöiden ja heidän asiakkaidensa välisten keskustelujen kautta. Pyrkimyksenä on ymmärtää työntekijän ja asiakkaan vuorovaikutusta kaikessa rikkaudessaan.

Sosiaalityön, psykologian ja sosiaalipsykologian asiantuntijat tarkastelevat teoksessa auttamistyön ydinkysymyksiä. Miten vuorovaikutusasetelmat muotoutuvat ja vaihtelevat? Miten annetaan neuvoja ja rakennetaan moraalia? Miten kertomukset jäsentävät kokemuksia ja identiteettejä? Lisäksi tarkastellaan monia auttamistyössä yleisesti tunnistettuja haasteita ja jännitteitä: tehtävien ristiriitaisuutta, nuoren asiakkaan kohtaamista sekä ongelma- ja voimavarasuuntautuneen työtavan vuorottelua. Ääneen pääsevät myös sosiaali- ja terapiatyön ammattilaiset, jotka pohtivat yhdessä tutkijoiden kanssa lähestymistavan antia käytännön työlle.

Auttamistyö keskusteluna soveltuu sekä sosiaali- ja terapiatyön ammattilaisten että alan tutkijoiden ja opiskelijoiden käyttöön. Auttamistyön ammattilaisille kirja antaa tietoja, vertailukohtia ja käsitteellisiä välineitä oman työn jäsentämiseen ja kehittämiseen. Tutkijoille ja opiskelijoille kirja puolestaan tarjoaa tietoa auttamistyön moninaisesta arjesta sekä pitkälle hiottuja metodisia työkaluja tutkimusten ja opinnäytteiden tekemiseen.

Kirjoittajat: Arja Jokinen, Kirsi Juhila, Katja Kurri, Tarja Pösö, Eero Suoninen, Jarl Wahlström, Anni Vanhala.

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu:
ean: 9789517680738

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.