YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Perhetyön tieto

Vuori, Jaana

Perhetyön tieto virittää perhetyön ammattilaisia pohtimaan, millaista tietoa he käyttävät, tuottavat ja jakavat työssä perheiden kanssa. Millaisen kuvan perheistä antavat vanhemmille suunnatut neuvontatekstit, miten asiakirjoja kirjoitetaan, mihin tutkimus tarttuu ja minkä se unohtaa? Millaiset perheet nähdään toivottavina ja millaiset perheet herättävät huolta? Perhetyön keskiössä on huoli lapsen edusta, ja siksi perhetyö tarkoittaakin yleensä lapsiperheiden kanssa tehtävää työtä.

Kun perhe-elämään ja intiimeihin suhteisiin puu­tutaan, vedetään yksityisen ja julkisen alueen rajaa, punnitaan asiantuntijuuden merkityksiä, per­heenjäsenten oikeuksia ja vastuita sekä suku­puolten suhteita. Teoksen artikkeleissa yhteiskuntatieteilijät jäsentävät kontrollin ja auttamisen hienovireistä suhdetta tapaustutkimusten avulla. Niissä tarkastellaan vanhemmille suunnattua valistusta, perhekasvatuksen syntyä, isyyteen kannustamista ja maahanmuuttajien kotouttamista suomalaiseen yhteiskuntaan. Lisäksi eritellään perhetyön ammattilaisten käytäntöjä muuttuvissa tilanteissa ja hetkiä, jolloin ammattilaiset ja asiakkaat kohtaavat kotikäynneillä, vastaanotolla ja palavereissa.

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789517682046
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 30
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Vastapaino

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.