YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Riskitekijä

Stenfors, Alexis

Suomalainen Alexis Stenfors toimi 15 vuotta investointipankkiirina alan tärkeimmissä pankeissa (HSBC, Citi, Crédit Agricole ja Merrill Lynch), kunnes jäi vuonna 2009 kiinni sijoitussalkkunsa arvon vääristelystä. Kaupoillaan hän aiheutti työnantajalleen 465 miljoonan euron tappiot ja menetti itse työnsä ja maineensa.

Riskitekijä on Stenforsiin omakohtaisiin kokemuksiin perustuva selvitys pankki- ja rahoitusalan ongelmista: markkinoiden ja korkojen manipuloinnista, asiakkaiden huijaamisesta sekä kannustinjärjestelmistä, jotka piiskaavat treidaajia ottamaan koko ajan suurempia riskejä.

Silloin tällöin kiinni jäävät huijaripankkiirit ovat Stenforsin mukaan vain oire alan syvemmistä rakenteellisista ongelmista. Pankit saavat pitkälti itse päättää rahoitusalan pelisäännöistä ja toimia oman pelinsä erotuomareina. Stenfors valaisee kiehtovasti globaalia finanssitaloutta pyörittävien treidaajien mielenmaisemaa.

Nykyään Stenfors opettaa taloustiedettä ja rahoitusta Portsmouth Business Schoolissa. Kirjan väitteet perustuvat tekijän kokemusten lisäksi hänen akateemiseen tutkimustyöhön.

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789517686211
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 36.22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Vastapaino

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma3
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.