Niin kauan kuin rakastat

Stewen, Riikka

Iris Savuvuori on renessanssitaiteilijoita tutkiva taidehistorioitsija, jonka ystävä tekee kummallisen löydön: erään suomalaisen museon arkistosta löytyy taulu, jonka alkuperästä ja yksityiskohdista on vaiettu harkiten. Iris sotkeutuu taulun arvoitukseen kokonaisvaltaisemmin kuin olisi koskaan voinut kuvitellakaan. Sekaantumista syventää hurmaava Nicholas Hill, huutokauppakamarin renessanssiasiantuntija, jolla on omat syynsä kiinnostua löydetystä maalauksesta - ja Iriksestä.

Samaan aikaan Suomessa tekee tutkimuksiaan John Wind, salaseuroihin erikoistunut okkultisti, joka on suomalaisen tutkijan avulla onnistunut pääsemään hyvin lähelle suuren arvoituksen ratkaisua. Arvoitukseen liittyy 1800-luvun suomalainen kuvataiteilija Marcus Ekvall ja tämän rakastettu, teatterin ja baletin maailmassa intohimoisesti elänyt Sergei. Ekvallin Sergeille osoittamilla kirjeillä ja Iriksen ystävän löytämällä naisen muotokuvalla on yhteys, joka on vaaraksi sitä tutkiville ihmisille. Häikäilemättömät suunnitelmat ja taistelu totuuden hallitsemisesta ja hyödyntämisestä ajavat ihmisiä hurjiin tekoihin, eikä kukaan ole enää entisensä.

Leonardo da Vincin ja muiden renessanssitaiteilijoiden salaperäisyyden verho kietoo sisäänsä syksyisen Helsingin ja sen tuulissa syvästi tuntevat henkilöhahmot. Niin kauan kuin rakastat on oppineen kirjoittajan kiehtovaa kerrontaa, joka tuo mystiikan ja menneiden aikojen salaseurat elävästi ja viehkosti nykypäivään.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518511376

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria (ja Rosebud Mini)0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.