YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Äänen murros

Kiiskinen, Jyrki

Äänen murros on kuin kammottava tarina äänen, kielen ja merkityksen jauhautumisesta koneiden, teknologian ja rahan myllyssä. Ystävyydestä hampaiden harjaamiseen - kaikki tuttu on vaarassa sakkaantua toistoksi, mitattavaksi, samanarvoiseksi. Siis arvottomaksi.

Kokoelman neljä osaa toistavat samankaltaisia aiheita, samankaltaisin sanoin, mutta erilaisin strategioin. Ensimmäisen osan kuin älypuhelimen ruudulla liukuvia sanamassoja yritetään toisessa osassa muokata ja hallita lyhyen muodon ja variaatioiden kautta. Kolmas osa käyttää samaa materiaalia vapaampaan, fragmentaariseen muotoon, jonka vaarana on yhä vain merkityksen katoaminen. Neljäs osa etsii vastausta klassisesta sonettimuodosta.

Voiko runon kieli pelastautua kaiken merkityksen tylsistymiseltä? Jyrki Kiiskisen vavahduttava teos on tärkeä muistutus siitä, mitä maailma on vaarassa menettää.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518516807
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 822
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Runot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.