YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Muistan sinua rakkaudella

Pelliccioni, Sanna

Kun Alman rakas mummo kuolee, maailma muuttuu hiljaiseksi paikaksi. Äiti istuu ikkunassa ja katselee ulos. Isä kantaa arkea harteillaan, käy kaupassa ja laittaa
ruokaa. Koulussa opettaja lohduttaa, että mummosta jää muisto, joka kulkee mukana. Eräänä päivänä luokkakaveri Diego tulee Alman luokse välitunnilla ja sanoo, että hänelläkin on ikävä vaaria, omaa abueloa, joka kuoli keväällä. Diego kertoo, että he viettävät pian suurta juhlaa, jossa muistellaan läheisiä kuolleita.

Diegon perhe kutsuu Alman, äidin ja isän suureen juhlaan. Juhlassa he kaikki kertovat mitä parhaimpia tarinoita Alman mummosta ja Diegon abuelosta. Ilo nousee, ikävä laskee.

Miten puhua kuolemasta lapselle? Muistan sinua rakkaudella on kirja kuoleman kohtaamisesta. Kirjassa toisiaan tervehtivät suomalainen sureminen ja meksikolainen Dia de los muertos eli kuolleiden päivä perinteineen. Pelliccionin
herkkyydellä kuvittama tarina esittelee erilaisen läheisten muistamisen tavan toiselta puolelta maapalloa. Kirjan lopussa on kuolleiden päivään liittyvää tietoa ja reseptejä.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518519525
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 85.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha6
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.