Yhtiö - sairaalloinen voiton ja vallan tavoittelu
Ei saatavilla

Yhtiö - sairaalloinen voiton ja vallan tavoittelu

Bakan, Joel

Millainen maailma olisi, jos sen johtajat olisivat mielisairaita?

Maailman vaikutusvaltaisin instituutioiden laji, osakeyhtiöt, on kaikkien järjellisten mittareiden valossa toivottomasti ja lopullisesti tullut hulluksi. Osakeyhtiö valehtelee, varastaa, tappaa ilman epäröintiä, mikäli näin toimiminen palvelee osakkeenomistajien intressejä. Se tottelee lakeja vain, jos rikoksesta aiheutuvat kustannukset ylittävät tavoiteltavan voiton. Yrityksen sosiaalinen vastuu on mahdotonta, paitsi kun se perustuu teennäisyyteen.

Diagnoosina ja hoito-ohjelmana tämä teos on olennaista luettavaa niille, jotka haluavat ymmärtää modernin bisnesmaailman toimintaa. Perustuen osakeyhtiön lakien varaan rakentuvan luonteen tarkkaan selvitykseen tämä teos tarjoaa kaunistelemattoman ja huolellisen kuvauksen maailmasta sellaisena kuin se on - ei sellaisena kuin yrityksen pr-osasto haluaisi meidän uskovan. Vaikka miljardien dollareiden teollisuus yrittää uskotella muuta, meitä ympäröivät osakeyhtiöt eivät ole ystäviämme. Vaikka ne voivat olla lumoavia ja vakuuttavia, ne eivät koskaan pysty näkemään meitä muuna kuin hyödynnettävinä resursseina. Tämä on todellinen maailma eikä tieteiskertomusta, ja kysymys on todellakin meistä tai niistä.

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518844511
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 36

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.