Muusikon sopimusopas

Pokkinen, Lottaliina

Muusikon sopimusopas: tietokirja muusikoille, laulajille, artisteille ja alasta haaveileville käy läpi kaikki musiikkialan sopimukset selkeästi ja ymmärrettävästi. Kirja kokoaa keskeisen tiedon muun muassa esiintymissopimuksista, yrityksen perustamisesta, äänitteiden tuottamisesta sekä yhteistyöstä managereiden kanssa. 

Vahvaan juridiseen osaamiseen perustuvan tiedon lisäksi kirjaan on koottu tunnettujen artistien ja muusikkojen ainutlaatuisia kertomuksia. Kokemuksistaan kertovat esimerkiksi artistit Samuli Putro, Laura Voutilainen, Michael Monroe, SANNI, Eicca Toppinen ja Kaija Koo. 

Kirjan pohjana on vuonna 2011 ilmestynyt Muusikon sopimusopas. Teksti on kauttaaltaan päivitetty vastaamaan nopeasti muuttuvan musiikkialan nykytilannetta, ja mukaan on otettu uusia asiakokonaisuuksia ja uusia haastateltavia. 

OTL Lottaliina Pokkinen on juristi, ammattineuvottelija, neuvottelukouluttaja ja tietokirjailija, joka on viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana auttanut työkseen lukuisia luovan alan ammattilaisia sekä Muusikkojen liiton lakiasiainpäällikkönä että oman yrityksensä kautta. 

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518854657
Kirjastoluokka: 78.89
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.