Autio kaupunki Selviytyjt 1
Ei saatavilla

Autio kaupunki Selviytyjät 1

Hunter, Erin

Lykky on sekarotuinen selviytyjä, joka ei kaipaa ympärilleen laumaa vaan on tottunut kulkemaan yksin kaupungin vilkkailla kaduilla. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Suuri murahdus repii auki kadut, hajottaa talot ja karkottaa asukkaat. Lykky jää eristyksiin autioon kaupunkiin, jossa ei ole ruokaa eikä puhdasta vettä ja jossa vaarat vaanivat kaikkialla.

Muuttuneessa ympäristössä Lykky ei enää pärjää yksin. Niinpä hän lyöttäytyy yhteen omistajiensa hylkäämien hihnakoirien kanssa. Toisiin koiriin luottaminen – ja se, että ne tukeutuvat häneen – tuo kuitenkin mukanaan yllätyksiä, joihin Lykky ei ole varautunut. Voiko hän ikinä olla oikea laumakoira ja auttaa tovereitaan selviämään autiossa kaupungissa?

Selviytyjät (Survivors) on Erin Hunterin uusi eläinfantasiasarja, jossa lukija pääsee tar­kastelemaan maailmaa koiran silmin. Autio kaupunkion sarjan ensimmäinen osa. Selviytyjien maailmaan voi tutustua www.survivorsdogs.com­ sivuilla.

Erin Hunter on salanimi, jonka takana on kuusi kirjailijaa. Selviytyjät-sarjaa kirjoittaa Gillian Philip, jonka tuotantoon kuuluu myös useita muita kirjasarjoja. Philip asuu Skotlannin ylämaalla ja innoittuu kolmesta erirotuisesta koirastaan.

Erin Hunter kirjoittaa myös Soturikissat- ja Etsijät-kirjasarjoja. Yhteensä Hunterin kirjoja on käännetty noin 30 kielelle, ne ovat olleet New York Timesin bestseller-listalla kaikkiaan noin 120 viikkoa ja niitä on myyty kaikkiaan noin 12 miljoonaa kappaletta.

Alkuteos: Survivors: The Empty City
Suomentanut: Veli-Pekka Ketola

Kustantaja: Jalava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518874945
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.