YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Suomalaisen elokuvan tietovisa
Ei saatavilla

Suomalaisen elokuvan tietovisa

Uusitalo, Kari

TÄMÄN KIRJAN AVULLA OPIT KOTIMAISESTA ELOKUVASTA ASIOITA, JOITA ET MUUALTA LÖYDÄ.

Kirjan lukijalla on varmasti yhtä hauskaa pohtiessaan vastauksia teoksen kysymyksiin kuin kotimaisen elokuvan gurulla, elokuvaneuvos Kari Uusitalolla on ollut niitä laatiessaan. Kysymys- ja vastaussarjat on jaoteltu aiheittain, ja osa vastauksista laajenee todelliseksi tiedon aarrearkuksi. Kirjan kuvissa loistavat rakastetut elokuvatähdet. Mukana on myös runsaasti suomalaisten elokuvajulisteiden helmiä.

Mukana on niin todellisen asiantuntijan haasteita kuin harrastajan helppoja tärppejä. Oikean vastauksen jokaiseen teoksen sisältämään yli tuhanteen kysymykseen tietää vain teoksen laatija, ja hänkin vain lukuisia erilaisia apuvälineitä työnsä ohessa hyödynnettyään. Nyt tämä tietämys on kaikkien saatavilla.

***

MILLAISEN PALKKION MIKA WALTARI SAI ENSIMMÄISESTÄ ELOKUVAKÄSIKIRJOITUKSESTAAN? Vastaus: Hän sai yhden viskigrogin – elettiin vielä kieltolain aikaa. (Elokuva oli Valentin Vaalan ohjaama, 1933 valmistunut ”Sininen varjo.”)

"Parasta olisi pistää porukalla taju kankaalle ja panna tietovisa pystyyn. Kirjaa voi toki selata myös yksin ja löytää hauskaa ja hyödyllistä tietoa suomalaisen elokuvan ihmeellisestä maailmasta." – Ari Tiippana, Länsi-Savo

Kustantaja: LIKE
Sidosasu:
ean: 9789520100094
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 774

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.