YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Neljän dollarin päivä

Horn, Marketta

Kuinka matkustaa maailmalla pilaamatta sitä?

Ekoyhteisön vetäjä Marketta Horn pakkaa reppunsa ja lähtee sapattivapaalle kiertämään Aasiaa. Tavoitteena on vierailla henkisissä ja ekologisissa keskuksissa, löytää viisas ihminen ja matkustaa luonnonystävän periaatteita noudattaen: pelkästään julkisilla kulkuvälineillä, kertakäyttötuotteita ja muovia välttäen, minimibudjetilla. Matkan keston ja reitin suhteen ei ole tarkkaa ennakkosuunnitelmaa.

Millainen matkasta tulee? Uhkarohkea, haastava ja aito. Horn kohtaa vieraat kulttuurit ja paikalliset ihmiset ilman väliin nousevia suojamuureja. Hän lakkaa kuolevien kynsiä Äiti Teresan perustamassa saattokodissa, joogaa guruja palvovissa ashrameissa, viettää yön indonesialaisen salapoliisin bambumajassa, pyöräilee pitkin Vietnamin rannikkoa ja pakkaa kuorma-autoa keskellä mongolialaista aroa.

Ihailtavinta on se esimerkki, jota Marketta Horn näyttää noudattamalla periaatettaan kunnioittaa luontoa – itseään säästämättä, elämyksistä tinkimättä.

"Marketta Horn onnistui toteuttamaan matkansa ideologiansa mukaisesti: ekologisia arvoja tiukasti noudattaen ja luontoa kunnioittaen -- Kirjan sivuilta välittyy elävästi matkailijan kokemukset, joista useat ovat kadehdittavan elämyksellisiä" - Hannu Tuominen, Turun Sanomat
Matkan nettisivut: http://maailmanmatka.googlepages.com
Marketta Hornin nettisivut: http://dissidentti.googlepages.com

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520101985
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 408
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Matkaoppaat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.