YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

RockÂ’n Roll Suicide Bar

Kosonen, Marco

”Mitä minulle voisi käydä? Voisin korkeintaan kuolla, mutta se olisi pientä siihen verrattuna, että antaisi unelmiensa kuolla.”

Rock’n’roll Suicide Bar – Lopun aikojen matkakirja on kertomus asenneanarkistista, jolla elämä soi korvissa ja tuoksuu tuulessa. Pelle Miljoonan johdattamana muusikko Marco Kosonen seuraa tähteään maailman ääriin.

Tie vie muun muassa Afrikan ja Etelä-Amerikan kautta Kambod�aan, Koh Rong -saarelle, jonne helsinkiläishiippari pystyttää baarin. Sen pyhä kolminaisuus on Bowien biisin nimeen viittaava nimikyltti ”Rock’n’roll Suicide Bar”, cd-soitin ja infotaulu ”Open until the end”.

Paikoin mustanpuhuvaa, paikoin turkoosinkirkasta rockromantiikkaa uhkuva matkakertomus sisältää oivaltavia huomioita rock- ja baarimytologiasta, unelmien voimasta, baarityöläisen arjesta sekä matkustamisen psykologiasta, etiikasta ja filosofiasta. Mitä enemmän Kosonen maailmalla kokee, sitä pienemmäksi maapallo muuttuu ja sitä suuremmaksi oma kotipiha laajenee.

Rock’n’roll Suicide Barissa on painovoimaa uhmaavaa vetoa. Usko elinikäiseen seikkailuun, halu säilyttää oma vapaus ja kaipaus arkea suurempaan elämään palavat siinä sammumattomalla liekillä, eikä lukija voi olla saamatta tartuntaa teoksen eetoksesta ”elämä on suuri seikkailu ja kaikki on mahdollista”. Teos sopii kaikille, joiden sydän on edes joskus tahtonut lentää.

Marco Kosonen on kulttibändi Shadowplayn trumpetisti, baarimikko ja elämäntapakulkuri. Opettajistaan hän kertoo: ”Miles Davis teki selväksi, että minun täytyisi alkaa soittaa trumpettia. Frank Sinatra kehotti perustamaan oman baarin ja David Bowie kertoi, kuinka tärkeää on unelmoida. Lopullisen potkun perseeseen antoi Pelle Miljoona, joka ampui lähtölaukauksen juoksulle kohti elämää.”

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520104283
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 408
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Maat:Kaakkois-Aasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.