Hevi opas Helsinkiin

Friman, Janne & Hurula, Juhana

Seikkaile maailman parhaassa hevikaupungissa!

Hevi opas Helsinkiin on kohtuuton kirja. Helsingin tarjonta hevin ystäville on maailman paras, ja kaupunkina Stadi on vielä parempi. Siinäpä verraton aihe matkaoppaalle.

Kirjaa ei ole kirjoitettu ajatellen erityistä hevarin stereotyyppiä. Hevimusiikki ja siihen liittyvä estetiikka kuuluvat ääripäisten ihmisten elämään. Niinpä kirjasta saa kuka tahansa matkalainen vinkkejä ja tietoa, joita muista oppaista ei löydy. Opas esittelee myös rähjäisen ja vallattoman Helsingin takapuolen, jota ei ole vielä puuteroitu steriiliksi.

Eksy siis rohkeasti, sillä vielä seuraavan kulman takaa löytyvät aina parhaat mustikkapaikat. Poikamaisella huumorilla ja hurtilla asenteella kirjoitettu Hevi opas Helsinkiin auttaa tässä mutta helpottaa myös takaisinpaluussa.

Autenttista paikallistunnelmaa kirjaan tuovat lausunnoillaan lukuisat eturivin metallimuusikot, kuten 69 Eyesin Jyrki 69, Children of Bodomin Alexi Laiho, Lordin Mr. Lordi, Nightwishin Tuomas Holopainen sekä Kotiteollisuuden Jouni Hynynen.

Edullisten yöpymisvinkkien, goottinähtävyyksien ja hevitapahtumien ohella opas sisältää ylipormestari Jussi Pajusen esipuheen! Hevi opas Helsinkiin julkistetaan Finnish Metal Expossa helmikuussa.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520104337
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 407

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.