YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

John Coltrane : erään soundin tarina
Ei saatavilla

John Coltrane : erään soundin tarina

Ratliff, Ben

Coltranen soundin tarina liekittää intohimollaan musiikkiin.

Mikä John Coltranen saavutuksissa oli niin merkittävää, että häntä palvotaan vielä yli 40 vuotta kuolemansa jälkeenkin? Mikä hänen soitossaan koukuttaa nykyistenkin muusikot ja kuuntelijat?

John Coltrane – Soundin tarina kertoo, miksi John Coltrane oli Miles Davisin ohella jazzin suurin tutkimusmatkailija. Se luotaa Coltranen musiikillista kehitystä ensimmäisistä levytyksistä tuntemattomana merivoimien soittajana aina viimeisiin äänityksiin, joiden aikana häntä pidettiin lähes pyhimyksenä. Kirjan toinen osa jäljittää Coltranen soundin, vaikutuksen ja perinnön tarinaa ja paljastaa, miksi Coltranella on niin suuri merkitys jazzin perus­identiteetille ja muillekin musiikinlajeille.

New York Timesin maineikas jazzkriitikko Ben Ratliff sijoittaa Coltranen siis paitsi jazzin mestareiden myös kaikkien alojen suurimpien amerikkalaistaiteilijoiden joukkoon ja kirjoittaa hänen tarinansa osaksi Amerikan sosiaalihistoriaa. Hänen vangitsevan teoksensa keskiössä on musiikki ja intohimo musiikkiin.

 

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520104467
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 78

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.