YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Iltojen sinessä
Ei saatavilla

Iltojen sinessä

Didion, Joan

Iltojen sinessä alkaa heinäkuun 26. päivä 2010 Didionin muistellessa tyttärensä Quintana Roon seitsemän vuotta aiemmin pidettyjä häitä. Tytär on vastikään kuollut yllättäen. Ajatus siitä, että tänään olisi tyttären seitsemäs hääpäivä, herättää eloisia tuokiokuvia Quintanan lapsuudesta ja kouluvuosista. Didion pohtii tytärtään ja rooliaan vanhempana, kysyy suoria kysymyksiä, joita kuka tahansa lapsensa menettänyt kysyisi. Hän tuntee epäonnistuneensa, eikä tiedä johtuiko se ymmärtämättä tai löytämättä jääneistä vihjeistä. Ajatuksiin kytkeytyy saumattomasti sattumuksia, jotka korostavat hänen omaa ikäänsä, jota hänen on vaikea tunnustaa saati hyväksyä.

Iltojen sini - pitkät, vienot illan tunnit kesäpäivänseisauksen jälkeen - on "vastakohta kirkkauden sammumiselle, mutta myös varoitus siitä". Didionin Iltojen sinessä puolestaan on paitsi unohtumaton myös syvästi liikuttava - ja tyylillisesti loistokas.

Uudessa kirjassaan Joan Didion (s. 1934) kirjoittaa hämmästyttävän suorasti tyttärestään, tämän kuolemasta, omista ajatuksistaan ja peloistaan äitinä sekä vanhenemisesta.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520107055
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.