YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Heroiinipäiväkirja

Sixx, Nikki

Siinä missä The Dirt - Törkytehdas on koko Mötley Crüe -miehistön sekoilusaaga, Heroiinipäiväkirja keskittyy bändin äärimmäisimpään sekopäähän Nikki Sixxiin. Brutaalin rehellisissä ja kaikessa järkyttävyydessäänkin koukuttavan vetävissä muistelmissaan mies paljastaa päiväkirjamerkintänsä vuodelta, jolloin Mötley Crüe oli maineensa huipulla ja Sixx henkilökohtaisen elämänsä aallonpohjassa.

Tuon vuoden aikana heroiinista tuli ankean lapsuuden eläneen rocktähden isä, äiti, ystävä ja rakastettu. Päiväkirjamerkinnöissä euforia vaihtuu nopeasti epätoivoon, kun kovia nousuja seuraavat vieläkin kovemmat laskut ja Sixx pakenee vainoharhojaan saastaiseen vaatekomeroonsa. Mies ei pysähdy edes viimeisellä rajalla: hän kuolee yliannostukseen kahdesti ja rämpii takaisin elävien kirjoihin vain hihattaakseen lisää heroiinia.

Sixx myös kommentoi päiväkirjamerkintöjään ja pohtii hämärän rajamailla viettämäänsä aikaa. Ääneen on päästetty lisäksi Tommy Lee, Vince Neil, Mick Mars, Slash, Bob Rock ja joukko entisiä managereita ja tyttöystäviä, jotka tylyttävät omat näkemyksensä antisankarin edesottamuksista.

Kustantaja: Like-pokkarit
Sidosasu:
ean: 9789520107154
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: T78993
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.