YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kauko Röyhkä - virallinen
Ei saatavilla

Kauko Röyhkä - virallinen

Välimaa, Olga

Kiistelty, kiitelty, siteerattu ja seurattu. Sitä kaikkea on Kauko Röyhkä (virallinen), yksi Facebookin suosituimmista kotimaisista artistisivuista. Sivulla on yli 17 000 tykkääjää ja seon tullut tunnetuksi avoimista ja spontaaneista päivityksistä, jotka ovat aiheuttaneet keskustelua ja päätyneet uutisaiheiksi. Tähän kirjaan on koottu parhaat merkinnät vuosilta 2011–2013. Niissä Röyhkä kommentoi ajan ilmiöitä ja ajattomuuksia sekä tarjoilee tunnelmapaloja uran varrelta, lapsuudesta, perhe-elämästä ja matkoilta. Teoksessa on nelivärikuvitus.

Kauko Röyhkä (s. 1959) on pitkän linjan kirjailija ja rockmuusikko. Häneltä on julkaistu toistakymmentä kirjaa ja yli kaksikymmentä albumia. Lisäksi hän on kirjoittanut elokuvakäsikirjoituksia, tv-draamaa ja kuunnelmia. Romaani Kaksi aurinkoa (1996) oli Finlandia-ehdokas ja se on käännetty latviaksi. Matti Kinnunen on ohjannut Miss Farkku-Suomesta (2003) samannimisen elokuvan (2012).

Olga Välimaa on muusikko ja Kauko Röyhkän puoliso.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520110956
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.