Puput!
Ei saatavilla

Puput!

Scarry, Richard

Kukapa ei supersöpöjä pupuja rakastaisi! 

Suloisista suloisimmat pupujussit valloittavat kaikkien sydämet Richard Scarryn nostalgisen retrohenkisessä katselukirjassa. 

Lumoava ja ytimekäs tietopaketti kaikenkirjavista pupuista - ihan oikeista kaneista ja jäniksistä pääsiäisen suklaapupuihin ja hienosti pukeutuneisiin satukirjojen jänöjusseihin. Hellyttävästi pupun muotoinen, tukevasti ja turvallisesti kartonkisivuinen Puput! on ihana ääneen luettava katselukirja perheen pienimmille. Kaikenikäisiä ihastuttava kirja on myös kaunis ja kekseliäs keväinen pääsiäisyllätys, tuliainen pienokaisen kotiin tai lahja vaikkapa vauvakutsuille! 

Richard Scarry (1919-1994) on kautta aikojen rakastetuimpia lastenkirjailijoita ja kuvittajia. Tunnetuimmat hänen kirjoistaan kertovat Touhulan kaupungista, sen eläinhahmoisista asukkaista ja lukuisista ammateista, ja hänet tunnetaan myös monien nostalgisten Kultaisen kirjaston kirjojen kuvittajana. Scarryn kuvakirjat ovat hurmanneet ja hauskuttaneet lukijoita jo vuosikymmenten ajan.  

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520425838
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L85.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.