YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hullua rakkautta Bloomsburyn kirjakaupassa

Darling, Annie

Bloomsburyn kirjakauppa -sarjan ihastuttava kolmas osa!

Romansseihin ja pahoihin poikiin erikoistunut kirjakauppias etsii pakahduttavaa rakkautta. Mutta miksi tylsä pukumies sitten saa hänen sydämensä läpättämään?

Ninalla on elämässä selvät sävelet: häntä kiinnostavat vintagemekot, tatuoinnit ja tietysti pahat pojat. Niin ja tosirakkaus. Intohimoinen, räjähtelevä ja raju - sellainen kuin Humisevassa harjussa. Hän haluaa löytää oman Heathcliffinsä, mutta jostain syystä sellaisia ei ole deittisovelluksissa tarjolla. Kun kirjakauppaan sitten astelee mies Ninan menneisyydestä, aina niin itsevarma Nina joutuu hämmennyksen valtaan. Noah on nörtähtävä liiketoiminta-analyytikko eikä siis todellakaan sitä mitä Nina etsii. Mutta miksi hän sitten yhtäkkiä tahtoo tehdä kaikkensa varmistaakseen, ettei Noah muista, missä he ovat aiemmin tavanneet? Hurmaava kirjasarja kirjakauppojen ystäville!

Annie Darling asuu Lontoossa pikkiriikkisessä, kirjoja pursuavassa asunnossa. Hän rakastaa rakkausromaaneja sekä kissaansa herra Mackenzieta. Hullua rakkautta Bloomsburyn kirjakaupassa on Bloomsburyn kirjakauppa -sarjan kolmas, itsenäinen osa. Hauskassa ja romanttisessa sarjassa seurataan elämää ja ihmissuhteita lontoolaisessa kirjakaupassa. Täydellistä viihdettä kaikille Jenny Colganin, Beth O’Learyn ja Lucy Diamondin faneille!

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520431631
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuuskauno

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.