YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Amerikkalaiset sarjamurhaajat
Ei saatavilla

Amerikkalaiset sarjamurhaajat

Vronsky, Peter

Totuus on tarua hyytävämpää.

1900-luvun jälkipuoliskolla Yhdysvalloissa koettiin ennennäkemätön sarjamurhien aalto. Miten ilmiö on selitettävissä, ja miksi se on sittemmin - toivon mukaan pysyvästi - laantunut?

Vuosina 1950-2000 Yhdysvalloissa elettiin sarjamurhaajien "kultakautta". Tuona aikana heidän määränsä kasvoi räjähdysmäisesti. 1990-luvulla sarjamurhista oli tullut jo niin yleisiä, että amerikkalaiset olivat tottuneet niihin ja kohutuimpien tappajien uhrilukuja saatettiin seurata kuin urheilutuloksia.

Etsiessään syitä ilmiön voimistumiseen Peter Vronsky käy läpi poikkeuksellisimmat murhatapaukset ja kuuluisimpien sarjamurhaajien tarinat 1950-luvulta 2000-luvun alkuun, Ted Bundystä Golden State Killeriin. Samalla hän kuvaa lainvalvontaviranomaisten ja oikeuspsykiatristen yhteisöjen reaktioita sekä avaa ilmiön historiallista, sosiologista ja kulttuurista taustaa.

Peter Vronsky on kanadalainen tutkiva historioitsija, kirjailija ja elokuvantekijä. Hän on väitellyt Toronton yliopistosta rikosoikeuden historiasta ja vakoilusta kansainvälisissä suhteissa. Vronsky on kirjoittanut useita kirjoja, mm. rikoshistorialliset bestsellerit Serial Killers - The Method and Madness of Monsters (2004) sekä Female Serial Killers - How and Why Women Become Monsters (2007).

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520436780
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 30.16

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.