Manageri

Halme, Harri ; Pusa, Ari

Kiehtova kurkistus urheilumaailman kulisseihin.

Harri Halme on urheilun, tapahtumien, median ja politiikan moniottelija, joka on auttanut useiden suomalaisten urheilijoiden nousua lajinsa kansainväliselle huipulle ja arvokisamenestykseen. Hänen suorapuheinen muistelmateoksensa sopii myös markkinointioppaaksi joukkueille, yksilöurheilijoille ja heidän perheilleen, jotka miettivät, mistä löytyisi nostetta, resursseja ja tukea.

Halme kertoo, kuinka hänen suojateistaan Kaisa Mäkäräinen, Petra Olli, Pekka Koskela, Olli-Pekka Karjalainen, Sari Multala, Ari-Pekka Liukkonen ja Aki Parviainen kasvoivat menestyjiksi.

Halme on rakentanut Paavo Nurmi Gamesista palkitun kansanjuhlan ja konseptin, ollut tuottajana MTV3:n huippusuositussa Elixir-ohjelmassa ja perinteisessä yleisurheilun Ruotsi-ottelussa sekä tehnyt kymmeniä vaalikampanjoita urheilutaustaisille kärkipoliitikoille.

Kirja on myös kasvutarina Lahden betonilähiössä Liipolassa vaatimattomissa oloissa kasvaneesta pojasta, intohimosta urheiluun sekä Halmeen kyvystä ja rohkeudesta luoda uudenlaista kulttuuria ja tuotteita urheilijoiden ja tapahtumien managerointiin. "En tiedä, olisiko minusta tullut roisto, linnakundi tai muuten vaan deeku ilman urheilua", Halme tunnustaa.

Harri Halme on urheilun, tapahtumien, median ja politiikan moniottelija, joka on auttanut useiden suomalaisten urheilijoiden nousua lajinsa kansainväliselle huipulle ja arvokisamenestykseen.

Ari Pusa on Suomen kokeneimpia urheilutoimittajia. Hän on ollut Helsingin Sanomien toimittajana lukuisissa eri lajien arvokisoissa ja olympiakisoissa. Häneltä on aiemmin ilmestynyt kirjat Immo Kuutsan tarina ja (yhdessä Tapio Lehtisen kanssa) Yksin seitsemällä merellä.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520441432
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.