YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Huoneen 622 arvoitus

Dicker, Joël

Salaisuus luksushotellissa - murhamysteeri juonikoukkujen mestarilta!

Palatsimainen hotelli Alppien katveessa, salaperäinen huone, Geneven pankkien kunnianarvoisat salit, taistelu rahasta, vallasta ja rakkaudesta. Joël Dicker kirjoittaa aikamme koukuttavinta jännitysviihdettä.

Kirjailija nimeltä Joël saapuu Verbieriin Sveitsin Alpeille aikeenaan lomailla ja unohtaa rakkaushuolet. Vanhassa luksushotellissa hän huomaa, että huone numero 622 puuttuu kokonaan. Miksi? Joël ja samassa hotellissa asuva nuori nainen päättävät selvittää mysteerin. Pikkuseikasta avautuu Agatha Christie -henkinen salaisuuksien verkko, jonka käänteet johtavat Sveitsin raharikkaiden suljettuun maailmaan, kätkettyihin salaisuuksiin ja lopulta murhaan. Menestyskirjailija punoo labyrinttimaiseen, henkeäsalpaavaan juoneen oman henkilöhistoriansa, kirjailijanuransa ja jopa perheensä menneisyyden ennen näkemättömällä tavalla.

Joël Dicker (s.1985) on sveitsiläinen, ranskaksi kirjoittava kirjailija. Vuonna 2012 julkaistiin Dickerin läpimurtoromaani Totuus Harry Quebertin tapauksesta (suom. Anna-Maija Viitanen), josta tuli myyntimenestys. Se on käännetty yli 30 kielelle ja julkaistu yli 45 maassa. Dicker on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Geneven yliopistosta.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520444181
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.