YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ihmeotukset. Dumbledoren salaisuudet- alkuperäinen elokuvakäsikirjoitus

Rowling, J. K.

Vuosisadan vaarallisin velho pitää kukistaa, ennen kuin on liian myöhäistä! 

Muisti on kaikki kaikessa. Ilman sitä olemme sokeita. 

Pimeyden velho Gellert Grindelwald haluaa hallita koko velhomaailmaa. Professori Dumbledore ei pysty pysäyttämään Grindelwaldia yksin, vaan kutsuu avukseen taikazoologi Lisko Scamanderin. Lisko Scamander lähtee johtamaan ryhmää, johon kuuluu taikazoologi, korvaamaton assistentti, ikivanhan suvun velhoperillinen, opettaja ja rohkea jästileipuri. Edessä on hurja ja arvaamaton taistelu vanhoja ja uusia petoja vastaan, on lyötävä Grindelwaldin yhä kasvavat tukijoukot. Kuinka kauan Dumbledore kykenee pysyttelemään sivussa, kun panokset ovat niin isot? 

Kirja sisältää kolmannen Ihmeotus-elokuvan käsikirjoituksen ja sen on suomentanut Jaana Kapari-Jatta. Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet -elokuvakäsikirjoitus antaa lukijoille mahdollisuuden tutustua tarkkaan jokaiseen J. K. Rowlingin ja Steve Klovesin käsikirjoittaman elokuvan kohtaukseen. Teoksen lopussa on myös ainutlaatuista lisäaineistoa kulissien takaa ja David Yatesin, David Heymanin, Jude Law’n, Eddie Redmaynen ja Colleen Atwoodin kommentteja.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520444440

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.