Vapaus valita

Suhonen, Pirjo

Elämä on täynnä valintoja. Alun perin pieneltä vaikuttanut valinta voi osoittautua yhdeksi merkittävimmistä elämänvalinnoista. Vastaavasti isolta tuntunut valinta voi ollakin vain sivujuonne elämänpolulla. 

Vapaus valita antaa äänen 22 naiselle, jotka kertovat heidän ainutlaatuisista elämänvalinnoistaan ja niitä seuranneista käännekohdista elämässään. He kertovat myös, mitkä asiat ja tapahtumat ovat olleet tärkeitä omaksi itseksi kasvamisessa, ja esittelevät elämäntaipaleelta mieleen jääneet merkittävät 
vaikuttajat, tukijat ja suunnannäyttäjät. Suomi on yksi maailman tasa-arvoisimpia maita, mutta onko meillä rakenteita, jotka tekevät naisten elämänkulusta ennalta määrätyn? 

Kirjan naiset pohtivat mm. sitä, millainen vapaus naisena on valita ja vaikuttaa omaan elämänpolkuunsa. Mikä on yksilön vastuu ja vapaus, mikä läheisten ja yhteiskunnan merkitys? Onko elämässä valintojen sijaan kyse myös johdatuksesta ja kohtalosta? 

Kustantaja: Siltala
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522349958
Ilmestymisvuosi: 2022
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Elämäntaito/hyvinvointi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.