Pienet töppöset : 30 muodikasta virkkausmallia

Apala, Vita

Kirja on täynnä ihastuttavia virkkuuohjeita vauvojen tossuille, saapikkaille ja sandaaleille, jotka jäljittelevät aikuisten jalkinemuotia. Pienille jaloille tehdään asun ja tilanteen mukaan vaikkapa balettitossut, espadrillokset tai cowboysaappaat! 30 ohjeen joukkoon mahtuu kolmenlaisia töppösiä: peruskenkiä, lämpöisiä saapikkaita ja vilpoisampia sandaaleja. Useimmat mallit, kuten rusettisaappaat ja kävelykengät onnistuvat vasta-alkajaltakin, mutta gladiaattorisandaalien ja mokkasiinien pikkuruisissa yksityiskohdissa on jo haastetta.

Kaikista töppösistä ohjeistetaan kaksi kokoa, 0-6 kk:n ja 6-12 kk:n ikäisille. Jokainen työ neuvotaan kohta kohdalta etenevien ohjeiden ja havainnollisten kuvien tuella. Kirjan lopusta voi tarkistaa virkkaustekniikan perusteet koukun pitelemisestä alkaen.

Töppöset on helppo yksilöidä käyttäjänsä tyyliin sopiviksi: vaaleanpunaisen langan voi vaihtaa keltaiseen tai siniseen ja rusetin tilalle voi kiinnittää vaikkapa napin tai virkatun kukkasen. Kirja neuvoo myös liukuesteiden kiinnittämisessä ensiaskeleitaan harjoittelevien taaperoiden tossunpohjiin.

Kustantaja: Nemo
Sidosasu:
ean: 9789522402776
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 65.43

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 5
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.