Syvä elämänmuutos

Carlsson, Olle

Kahdentoista askelen menetelmä kehiteltiin alun perin alkoholismista vapautumista varten. Kirjassaan Olle Carlsson nykyaikaistaa nämä klassiset portaat ja muokkaa ne sopiviksi "normaalihäiriöisille", toisin sanoen useimmille meistä. 

Samat askelmat, jotka auttavat pääsemään päihteiden väärinkäytöstä voivat opastaa ylös mustasta aukosta muissakin elämänongelmissa, kuten silloin kun meitä kohtaavat kroonistuva yksinäisyys, ahdistus, ihmissuhdeongelmat tai suru. 

Kirjassa seurataan askel askeleelta, miten voimme tunnistaa ja nimetä sen ongelman, jonka edessä olemme voimattomia, miten uskaltaudumme avautumaan muille ihmisille ja ottamaan oman vastuumme tilanteesta sekä miten lopulta voimme oppia luottamaan siihen, että ratkaisut ja apu löytyvät aina. 

Carlssonin opit eivät ole kuivaa luennointia, vaan niitä rikastavat kertomukset elävästä elämästä ja ihmisistä, joita hän on työssään tavannut ja joiden kokemuksia hän on jakanut. Syvä elämänmuutos on innoittava kirja, joka kannustaa henkiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun.

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522601421
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 173

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.