YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Lohikäärmeen päivät - puoli vuotta Shanghaissa
Ei saatavilla

Lohikäärmeen päivät - puoli vuotta Shanghaissa

Tähtinen, Tero

Lohikäärmeen päivät on esseistinen ja persoonallinen matkakirja, jossa kirjailija Tero Tähtinen vie lukijansa keskelle nousevan aasialaisen mammuttivaltion kiihkeänä sykkivää urbaaniviidakkoa. Samalla kun Tähtinen uppoutuu kiinan kielen, historian ja klassisen kiinalaisen runouden maailmoihin, hän pohtii nyky-Kiinan henkeäsalpaavaa rynnistystä kohti ennennäkemätöntä vaurautta ja länsimaista elämäntapaa.

Tähtisen näkemyksen mukaan Kiinassa on parhaillaan käynnissä "kulttuurivallankumous osa kaksi", jossa Keskustan valtakunnan kansalaiset kulkevat oikealle yhtä suurella innolla kuin he Maon aikana kulkivat vasemmalle. Tutustuessaan shanghailaiseen arkeen Tähtinen pohtii Kiinaa suomalaisesta ja Suomea kiinalaisesta näkökulmasta. Tuloksena on syvällisiä pohdiskeluja itäisen ja läntisen kulttuuripiirin eroista, kohtaamisia mielenkiintoisten hahmojen kanssa, sekä lukemattomia korkealaatuisia teekupillisia.

Tero Tähtinen (s.1978) on tamperelainen kirjailija, suomentaja, kirjallisuudentutkija ja maailmanmatkaaja. Hän on aiemmin julkaissut kolme esseekokoelmaa ja suomentanut mm. Gary Snyderin teoksen Erämaan opetus.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu:
ean: 9789522602688
Ilmestymisvuosi: 2014

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.