Kalpa ja mieli - Filosofiaa miekkailusta ja mielenhallinnasta

Vuorinen, Niko

Mielenhallintaa miekkailusta ja filosofiasta on yhdistelmä filosofiaa, elämäntaitoa sekä mielenhallintaa miekkailun kautta käsiteltynä. Se saa sisältönsä kirjoittajan teoreettisen filosofian ja estetiikan opinnoista sekä kilpauralta Suomen ykkösmiekkailijana – kalpamiekkailu on fyysisyytensä lisäksi myös henkisesti vaativa laji, jossa kehittyminen ei rajoitu pelkästään miekkailualueelle.

Mieli on aistien tuottamien kokemusten vankikoppi, joka ei koskaan saavuta todellisuutta tai muita ihmisiä omista rakenteistaan irrallisena, objektiivisena kokonaisuutena. Elämäntaitoa ja mielenhallintaa tulee mukaan kehittää näistä lähtökohdista käsin: löytää tapa elää tyytyväisenä omassa mielessä kehollisena, rajoittuneena olentona.

Mielenhallintaa miekkailusta ja filosofiasta herättää lukijan pohtimaan elämäntilannettaan ja tavoitteitaan sekä opettaa keskittymistä, jota tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitaan.

Teos on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet pohtimaan perustavanlaatuisia filosofisia kysymyksiä ja näiden sovelluksia omaan eloonsa elämänlaatuaan parantaakseen, mutta myös heille, jotka haluavat löytää merkityksen omalle olemassaololleen – henkisesti rankan kilpaurheilun näkökulmasta käsin.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522603494
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 173
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.