YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kalaharin aamunkoitto - Miten ihmisestä tuli ihminen

Berg, Lasse

Kysymys ihmiskunnan alkuperästä kiehtoo meitä aina. Mistä olemme tulleet? Miten olemme kehittyneet lajina? Mitä tapahtui seitsemän miljoonaa vuotta sitten ihmisen ja apinan teiden erotessa? Ja mikä ylipäätään on ihminen? Kalaharin aamunkoitto kertoo miten pieni alle 20 000 hengen joukko homo sapiens -nimistä lajia eli Afrikassa 150 000 vuotta sitten ja miten he levittäytyivät lopulta koko maapallolle muuttaen sen täysin. Lasse Berg kuvaa Kalaharin autiomaan pensaskansaa, joka elää yhä samoin kuin aikaisemmat ihmiset keräten ja metsästäen Afrikan avoimen taivaan alla. Kalaharin aamunkoitto on mielikuvituksellinen, helppotajuinen ja syvän persoonallinen yhteenveto siitä, mitä me tänään tiedämme ihmisen evoluutiosta. Se on kirja yhteistyökykyisestä, laiskasta, tarinoita kertovasta, tanssivasta, maalaavasta ja kauniista eläimestä - ihmisestä.

Lasse Berg on jo vuosikymmeniä kertonut meille maailmasta kirjojen, tv-ohjelmien, lehtijuttujen ja radio-ohjelmien kautta. Hän on asunut pitkään muun muassa Etelä-Afrikassa ja Etiopiassa. Berg on julkaissut viime aikoina myös merkittävän I Asiens tid -teoksen yhdessä valokuvaaja Stig T. Karlssonin kanssa.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522641298
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 49
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Luonnontieteet

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.