YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Yli rajojen

Pietilä, Hilkka

Hilkka Pietilä korostaa ihmisarvoista ja luonnonläheistä elämäntapaan. Pietilän teksti on ajankohtaisempaa kuin koskaan, useat hänen elämäntyönsä aikana pohtimat asiat ovat nousseet 2000-luvulla uudelleen keskusteluun. Yhteiskuntakriitikot ja down shiftaajat sekä ympäristön ja globaalin kehityksen tilasta huolestuneet lukijat saavat Pietilän kautta perspektiiviä omille pohdinnoilleen. Kaiken aikaa hän ollut aikaansa edellä oleva ajattelija.

Muutos alkaa yksilöstä ja lukemattomista henkilökohtaisista ratkaisuista yksityiselämässä ja työssä. Hilkka Pietilä korostaa, että ihminen ja ihmisten ryhmä voi vaikuttaa kehitykseen puolueilta tai viranomaisilta lupaa kysymättä. Muutos lähtee niistä, jotka päättävät kuluttaa vähemmän ja tehdä itse enemmän, jotka säästävät energiaa, suojelevat luontoa, huolehtivat elämän rikkaudesta ja terveydestään enemmän kuin hierarkkisten rakenteiden käskyistä.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522641991
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.